Overnachten

 

Er zijn heel veel keuzen als  u wil overnachten in Middelburg.

U kunt niet alleen maar eten en drinken,  u heeft ook veel keuze als  u wil overnachten in Middelburg. Lekker slapen in een comfortabele kamer met douche en toilet. s’Morgens een lekker ontbijtje voordat u weer op pad gaat maakt een weekendje uit helemaal compleet.

Herkomst van de naam herberg

Overnachten omdat je werkzaamheden in de buurt hebt kan ook in Middelburg. Geen zorgen en van alle gemakken voorzien. Een lekker diner en daarna een ontspannen nacht slapen, geven je de energie om de volgende ochtend er weer vol tegen aan te gaan. Meestal hotel  zijn voorzien van gratis Wifi.

Zakelijke overnachtingen

Uitgaan met uw gezin en overnachten in Middelburg geeft iets bijzonders. De authentieke sfeer roept allerlei gedachtes van vroeger bij je op. Toch is alles hypermodern en naar deze tijd gerenoveerd tot wat het nu is.

Weekend uit overnachtingen

-Deltawerken

Wanneer u een aantal dagen in Middelburg bent is het misschien leuk om de deltawerken te bezoeken. Dit imposante project dient u als toerist, een keer met eigen ogen te hebben gezien.

-Nederlanders en water

De Deltawerken laten zien wat de Nederlander met de Oosterscheldekering en de Maeslantkering allemaal heeft bereikt. Nóóit meer een watersnoodramp zoals in 1953. Breng een bezoek aan het Deltaeiland “de Neeltje Jans”. Hier bevindt zich een waterthemapark waar je veel van kunt leren. Voor wat oudere kinderen is dit uitje zeer geschikt.